Aktuale Më shumë

Trump premton masa të reja të sigurisë kombëtare

Prej tvteuta10:11, 11 Shkurt 2017

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump ka premtuar sot ndërmarrjen e masave të reja për të mbrojtur sigurinë kombëtare, një ditë pasi gjykata refuzoi të riaktivizoi ndalimin e hyrjes në SHBA të shtetasve të shtatë shteteve me shumicë myslimane dhe shprehu besimin e tij se gjykatat më në fund do të konfirmojë urdhrin e tij ekzekutiv.

Urdhri i Presidentit Trump është kundërshtuar disa herë nga gjykatat e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Po ashtu kundër këtij urdhri ka pasur reagime të shumta, si në SHBA dhe vendet tjera të botës.

  • 1

    Radio