AKTUELNO Više

TRIDESET NVO POTPISALE UGOVOR O FINANSIRANJU PROJEKATA

Prej tvteuta10:08 2 Januar 2018

Predstavnici trideset nevladinih organizacija koje djeluju na području  Ulcinja potpisali su ugovore o finansiranju projekata, a sredstva za realizaciju projekata obezbijeđena su iz Budžeta Opštine Ulcinj. Usljed nedostatka sredstava za finansiranje NVO kasnilo se sa isplatom novca koji ih sljedovao za prethodnu godinu. Potpredsjednica Opštine Hadidža Đoni kazala je da veoma zadovoljna što su se sredstva za realizaciju projekata izdvojila, i dodala  da je angažman komisije za raspodjelu i procjenu projekata bio od velikog značaja.

Đonijeva je dodala da su se uzeli u obzir svi projekti koji su na vrijeme dostavili finansijske izvještaje i čija je dokumentacija bila potpuna. Ona je, kako je kazala, zadovoljna činjenicom da je na području ulcinjske opštine sve više nevladinih organizacija koje svojim trudom i radom doprinose napretku društva.

Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu istakao je  da je uprkos kašnjenju u isplatama sredstava pronađeno prostora za finansiranje svih nevladinih organizacija koje su konkurisale na vrijeme, i dodao  da je civilni sektor spona između institucija i građana, koji je uvijek radio za dobrobit cijelog društva.

  • 1

    Radio