Sociale Më shumë

TRETMAN PARANDALUES

Prej tvteuta16:09, 14 Prill 2015

Nesër, të mërkurën,  Enti i veterinës “Veterinum”  nga Ulqini ,para hotelit  “Olympic”  dhe “ Bellevue” në Plazhin e madh, dhe në  koloninë nudistike në ishullin Ada, do të bëj tretmanin parandalues të palmave  kundër  sëmurjes së tyre .Trajtimi fillon në orën  7,00 të mëngjesit  edhe do të përdoren  insekticidet, si dimetoat, klorpirifos dhe  preparate nga  grupi  i neonikotinoidi.

Njoftohen të gjithë  pronarët e  bletëve  që atë ditë të mos i lëshojnë që të mos helmohen, thuhet në njoftimin e  Ndërmarrjes Hoteliere – Turistike “Riviera e Ulqinit.

  • 1

    Radio