Politikë Më shumë

TREFISHOHEN SHPENZIMET PER UDHETIME ZYRTARE

Prej tvteuta20:28, 2 Janar 2019

Kuvendi I Malit te Zi gjate 11 muajve te kaluar ne krahasim me vitin paraprak, ka shpenzuar trefishin e mjeteve per udhetime zyrtare te deputeteve jashte Malit te Zi, kostoja e te cilave kap shumen prej 182,6  mije euro.

Me se shumti te holla jane paguar per udhetimet zyrtare te kryetari Brajoviq, rreth  17,44 mije euro, pastaj deputeti Obrad Stanishiq 17,3 mije euro dhe Predrag Sekuliq 17,24 mije euro, kurse per nenkryetarin Gvozdenoviq jane paguar 12,53 mije euro. Kuvendi per rrogat e deputeteve gjate 11 muajve ka paguar rreth 2,35 milion euro bruto.

  • 1

    Radio