Sociale Më shumë

Tre persona arrestohen për qëndrim në park

Prej tvteuta16:48, 18 Prill 2020

Nga Drejtoria e Policisë e Malit të Zi kanë njoftuar se në Podgoricë janë ndaluar 3 persona të cilët kishin thyer rregullat e distancimin social duke qëndruar në park.

Kjo tregon se organet e rendit vazhdojnë të jenë strikt në respektimin e e masave për parandalimin e përhapjes së sëmundjeve ngjitëse, dhe se masa të tilla pritet të ndërmerren edhe në të ardhmen në rast se ato vazhdojnë të shkelen.

  • 1

    Radio