Sociale Më shumë

Tre jetimë përballen me kushte të vështira jetese

Prej tvteuta16:33, 6 Dhjetor 2017

Tre jetimë nga Ulqini për vite të tëra tashmë po përballen me kushte të veshtira jetese . Jetojnë me gjyshen e sëmure dhe hallen e cila kujdeset për këto tri vogëlushë me aq sa ka mundesi.

Mjetet elementare për jetesë i siguron duke grumbulluar mjete të ndryshme nga metali dhe një shumë e vogël të hollash të cilen ia siguron shteti cdo muaj. Ata nga Komuna e Ulqinit dhe të gjithë ata që kanë mundësi kërkojnë t`ia mundësojnë një vendbanim më të sigurtë për jetesë , ku se paku shiu , minjtë e gjarpërinjte nuk do të depërtojnë.

  • 1

    Radio