Aktuale Më shumë

Tre garues të klubit nga Ulqini marrin pjesë në Kampionatin Botëror në Sofia

Prej tvteuta11:08, 25 Korrik 2022

Tre sportist nga klubi i Taekwondo-së Ulqini do të marrin pjesë në Kampionatin botëror i cili do të mbahet në Bullgari në qytetin e Sofias me datë 27-37.07.2022. 

Pjesmarrës do të jenë edhe tre sportist nga qyteti i Ulqinit. Sportistët nga Ulqini që do ta përfaqësojnë Malin e Zi janë: Arta Ismailaga, Sara Kraja dhe Enes Dushku të cilët do të drejtohen nga trajneri i përfaqësueses së Malit të Zi trajneri nga klubi i Taekwondo-së Ulqini njëherit dhe drejrtor sportiv i federatës së taekwondo-së të Malit të Zi z.Fikret Dushku. Kampionat ky i cili grumbullojë rreth 1800 sportist nga 97 vende. Arta Ismailaga do të konkurojë në kategorinë deri 44kg, Sara Kraja në kategorinë 55kg dhe Enes Dushku në kategorinë 61kg. 

  • 1

    Radio