Ekonomi Më shumë

Trajnimi i kultivuesve të ullinjëve

Prej tvteuta16:35, 14 Shkurt 2015

Në kuadër të projektit “përforecimi i konkurencës së ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në Mal të Zi” në Tivar është mbajtur trajnim specialistik për kultivuesit e ullinjëve nga Ulqini dhe Tivari. Marketingu në ullishtari ka qenë tema kryesore e këti trajnimi , ndërsa veprimtaritë e përbashkëta të përfaqësuesve të organizatave të ullishtarëve të Tivarit dhe Ulqinit shënojnë hapa pozitiv në drejtim të formimit të shoqatës nacionale të ullishtarëve të Malit të Zi.

  • 1

    Radio