Sociale Më shumë

Tragjedi familjare në Tivarin e vjetër

Prej tvteuta16:15, 1 Shkurt 2017

Në  Tivarin e vjetër sot ka ndodhur një tragjedi  familjare, në të cilën dy persona humben jetën, ndërsa një person i tretë është plagosur –kumtojnë nga Drejtoria e policisë. Gjegjësisht, N.B. (30) nga Peja – (Kosova), me banim në Tivar  dyshohet se në shtëpinë e babait të gruas së tij të pa kurorëzuar në Tivarin e vjetër,  duke përdorur  thikën  ka goditur disa herë nënën e gruas  H.S, e më pas edhe gruan e tij D.S.Ai nuk u ndal këtu por çoi dorë në vehte duke prerë fytin.

“Zyrtarët  Qendrës së Sigurisë në Tivar , menjëherë pas paraqitjes së ngjarjes , shkuan në vendndodhje dhe gjetën trupat e pa jetë të D.S. dhe H.S. ,deri sa N.B. është transportuar në spitalin e Tivarit.

  • 1

    Radio