TURIZAM @sr Više

TO Ulcinja učestvovala na sajmu Winter Events & Spa Travel Market

Prej tvteuta16:05 18 Oktobar 2017

Winter Events & Spa Travel Market (WESTM) je poslovni sajam specijalizovan za MICE (kongresni) i spa turizam Jugoistočne Evrope. WESTM je poslovni događaj namijenjen hotelima i drugim smještajnim objektima, ski centrima, banjama, kongresnim centrima, turističkim organizacijama, tour-operatorima i turističkim agencijama, proizvođačima i distributerima opreme kao i svim drugim kompanijama koje posluju u okviru MICE (kongresnog) segmenta, kao i zimskog i spa turizma. Događaj ima za cilj uspostavljanje bolje saradnje medju turističkim privredama zemalja Jugositočne Evrope i ostalih evropskih zemalja, kao i sa kompanijama izvan Evrope zainteresovanim za region.

Specijalizovani magazin za promociju turističke ponude Jugoistočne Evrope „Turistička prizma“, na svoju 20-tu godišnjicu, postaje i zvanični magazin događaja Winter Events & Spa Travel Market, što značajno doprinosi produženom efektu sajma za sve učesnike.
Turistička Organizacija Ulcinj po drugi put je učestvovala na ovom poslovnom sajmu na kojem su uspostavljeni kontakti Be To Be sa određenim izlagačima koji su bili prisutni na ovoj konferenciji, koji je trajao od 16 do 17.oktobra, a učestvovali su i privrednici i hotelijeri iz Ulcinja, među kojima Hotel Mediteran i Pallata Venezia.

Hotel Pallata Venezia dobio je prestižnu nagradu Prizma na održanoj međunarodnoj konferenciji turizma WESTM održanom u Beogradu gdje se biraju najnoviji i najbolji noviteti u turizmu  u regionu, sa veoma strogim kriterijumima u pružanja turističkih usluga.

Moramo napomenuti da ovaj hotel je jedini iz Crne Gore koji je dobio ovu nagradu.

 

Stručna služba TO Ulcinj

  • 1

    Radio