Politikë Më shumë

Thirrje për pjesmarrje në protestë

Prej tvteuta16:03, 13 Shkurt 2019

Partia Socialiste Popullore u ka bërë thirrje simpatizuesve dhe antarëve të saj që të marrin pjesë në protestën e radhës që do të organizohet të shtunën në Podgoricë. Nga kjo parti vlerësojnë se qytetarët kanë shumë arsye që të tregojnë pakënaqësinë e tyre me sistemin aktual dhe qëndrimin e pushtetit ndaj aferave dhe skandaleve që janë publikuar kohët e fundit. Spas tyre, në vendet demokratike, udhëheqësit e shtetit japin doreheqje edhe për gjëra shumë më të vogla se këto që ndodhin në Mal të Zi.

  • 1

    Radio