Sociale Më shumë

Thirret në polici kryepshkopi Amfillohije

Prej tvteuta10:32, 13 Prill 2020

Policia ditën e djeshme ka thirrur në bisedë informative kryepshkopin e Kishës Ortodokse Serbe në Mal të Zi, Amfillohije Radoviq, së  bashku me disa persona të tjerë, pasi dyshohen se kanë organizuar tubime fetare, që është në kundërshtim me rregullat për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga Prokuroria Themelore në Podgoricë kanë deklaruar se në vazhdim do të veprojnë sipas informacioneve që kan grumbulluar nga klerikët dhe nga qytetarët, për çka opinioni publik do të njoftohet me kohë.

  • 1

    Radio