Aktuale Më shumë

Thaçi, në këshillin e sigurimit

Prej tvteuta12:22, 26 Nëntor 2014

Kryeministri i Kosoves në largim Hashim Thaçi do të marr pjesë në seancën e rregullt të Këshillit të sigurimit të Kombëve të Bashkuara dedikuar gjendjes në Kosovë, qe do të mbahet me 4 dhjetor, transmetojnë mediat e Prishtinës. Ky është njëri nga shkaqet për çka seanca konstituive e Kosovës do të mbahet me 8 dhejtor. Hashim Thaçi dhe Isa Mustafa kanë deklaruar se janë në perfundim e sipër pergaditjet për vazhdimin e seancës konstituive kur është paraparë qe të zgjidhen organet kuvendore si dhe qeveria e re e koalicionit të dy partive.

  • 1

    Radio