Aktuale Më shumë

Tenis: Skender Katana i 25-ti në Europë

Prej tvteuta18:43, 4 Janar 2022

Tenisti nga Ulqini, Skender Katana renditet në mesin e 25 lojtarëve në Tennis Europe, deri 14 vjeç.

Tenisti i ri nga Ulqini , Skender Katana , sipas rang listës së re në Tennis Europe , radhitet i 25-ti.

Momentalisht tenisti i Klubit të tenisit Bellevue, gjindet në Beorgrad ku po merr pjesë ne turneun ndërkombëtarë ,, Bozicni Turnir ” , ku si bartësi i parë i turneut nesër luan ndeshjen e gjiros së dytë , pasi sot ishte më i mirë se Stefan Nikoliq nga Serbia me rezultatë 6:1, 6:1.

Planet e Skenderit janë që pas përfundimit të turneut në Beograd , te jetë pjesë e Suiss Tennis Akademi për dy javë dhe pastaj të vazhdoj në Francë në turneun e radhës.

  • 1

    Radio