Sociale Më shumë

Televizioni Teuta ju uron për shumë mot, Gëzuar Krishtlindjet!

Prej tvteuta10:30, 24 Dhjetor 2017

“Të dashur besimtarë të krishterë, Me rastin e ditës së shenjtë të Krishtlindjes Televizioni Teuta ju percjell  urimet më të mira e të përzemërta në këto çaste të lumtura! Dita simbol e lindjes së Krishtit dhe e farkëtimit të besimit në Zot, lind sërish në zemrat e mbarë besimtarëve të krishterë ndjenjat dhe përjetimet e gëzimit e të shpresës për një të ardhme të ndritur, ku të gjithë bashkojnë përpjekjet për të përsosur vlerat më të larta e më fisnike njerëzore.

  • 1

    Radio