Sociale Më shumë

Të rinjve nuk u intereson politika

Prej tvteuta09:56, 8 Shkurt 2017

Të rinjtë në Mal të Zi kryesisht nuk janë të interesuar në zhvillimet politike, në veçanti për situatën politike në Ballkan dhe Evropë, tregon një studim i kryer nga Qendra për Edukim Qytetar (CCE), transmeton Radio Evropa e Lirë.

Numri më i madh i të rinjve në Mal të Zi si burimin kryesor të informacionit kanë  internetin, kurse vendin e fundit me vetëm 1% e zën radioja, sipas një sondazhit të kryer. Edhe pse shumica e të rinjve të moshës 15 -27 vjeçare  nuk janë të interesuar për ngjarjet politike, disa tregojnë interes për skenën e brendshme politike, ndërsa më së pakti kanë interes për situatën politike në Ballkan.

  • 1

    Radio