Politikë Më shumë

Të propozohet sa më shpejt kryenegociatori

Prej tvteuta14:50, 28 Shkurt 2018

Aleanca Qytetare  i ka kërkuar Kryeministrit Dushko Markoviq që  sa më parë të propozoi kryenegociatorin dhe të marrë vendim  mbi strukturën e ardhshme dhe zgjedhjeve kadrovike të cilët  që do të udhëheqin procesin e negociatave.

Mali i Zi siç thuhet gjendet  përpara arritjes, sepse, si kurrë më parë, në rrugën e saj të BE-së ndjehet një krizë e vlerave evropiane – impulse politike, ekonomike dhe shoqërore që dikur ishin unike dhe të palëkundura.

“Mali i Zi ka pasur  qëllim të qartë – anëtarësimi në Bashkimin Evropian, ku ajo me të drejtë i takon”,  thuhet në deklaratë.

  • 1

    Radio