TURIZËM Më shumë

Të Mirat Detare: Për kërkesat dhe procedurat e qiramarrjes të kontaktohet nëpërmes linjës telefonike

Prej tvteuta16:57, 16 Mars 2020

N.P “Të Mirat Detare” lajmëron të gjithë të interesuarit se në bazë të masave të përkohëshme dhe sugjerimeve të Trupit koordinues nacional dhe Institutit për shëndet publik, prej ditës së sotme  me 16 mars, puna me palë do të bëhet nëpërmjet linjës qëndrore telefonike ose nëpërmjet emailit që mund ti shihni në ekran. Palët që janë në procedurë të qiramarrjes dhe dërgimit të dokumentacionit sipas thirrjeve publike, luten që të informohen në këtë linjë telefonike.

Tel: +382 33 452 709 email- jpmdcg@t-com.me

  • 1

    Radio