Sociale Më shumë

DO TE MERRET PASURIA E PALIGJSHME

Prej tvteuta15:25, 10 Shkurt 2016

Prokurori kryesore special Milivoje Katniq ka deklaruar se tere pronesia e fituar ne menyre te paligjshme do t’u merret  personave te cilet  jane nen hetime  penale.  Ai tha se kjo ka te beje edhe me lendet te cilat propuroria I ka inicuar ne Budve, kunder te dyshuarve per veprat penale te kryera ne Komunen e Budves. Katniq tha se mjetet financiare te fituara ne dem te personave juridik dhe te komunes  duhet te kthehen dhe se paralelisht me kete po zhvillohen edhe hetimet finansiare.

  • 1

    Radio