Politikë Më shumë

Te merkuren konsultime mes lidereve partiak

Prej tvteuta20:19, 15 Janar 2018

Kryetari I Kuvendit te Malit te Zi Ivan Brajoviq, per diten e merkure I ka ftuar lideret e subjekteve politike parlamentare ne konsultime lidhur me zgjedhjet e  ardhshme presidenciale, te cilat pritet te shpallen deri me 20 janar.

Sipas Brajoviqit, para se ta kryeje obligimin ligjor per shpallje te zgjedhjeve presidenciale, dhe ne baze te prakses se mire politike, ai ka ftuar lideret politik per te shkembyer mendimet e tyre dhe ne menyre konstruktive tu mundesohet te gjitha subjekteve, si perfaqesues te popullit, qe me propozimet dhe qendrimet  e tyre te japin kontributin per ambientin e zgjedhjeve te ndershme dhe demokratike.

  • 1

    Radio