Sociale Më shumë

Të mbahen premtimet elektorale

Prej tvteuta11:35, 19 Janar 2015

Mali i Zi pozitiv kërkon nga kryetari Fatmir Gjeka dhe sekretari për ekonomi Milazim Mustafa që në afatin sa më të shkurt kohor dhe në bazë të autorizimeve ligjore të sigurojnë lokacionin adekuad  në zonën e Anës së Malit për ndërtimin e qendrës për grumbullimin e prodhimeve bujqësore. Nga pushteti presin që të plotesojë së paku një premtim elektoral dhe ti ofroj investuesit më kushte të përshtateshme ndërtimin e kësaje qëndre, me qëllim që banorët e kësaj zone më në fund të kenë dobi financiare për punën e tyre, – thuhet në kumtesën e Malit të Zi Pozitiv.

  • 1

    Radio