Aktuale Më shumë

TE MARTEN KUVENDI KOMUNAL

Prej tvteuta15:49, 10 Shkurt 2016

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Mr Fuad Haxhibeti, për televizionin Teuta, tha se sot është vendosur që mbledhja e kuvendit  të mbahet të marten e ardhshme, me 16 shkurt 2016.

Pikat e rendit të ditës do të jenë pikat e dorëzuara më parë mbi planet urbanistike si dhe një pikë e re e cila ka të bëjë me objektet e përkohshme.

Kjo do të jetë seanca e dytë e jashtëzakonshme në vitin 2016, e cila do të fillojë në ora 11.00.

  • 1

    Radio