Sociale Më shumë

Të hënën ndërperje e energjisë elektrike në disa zona

Prej tvteuta16:30, 11 Mars 2017

Për shkak të punimeve në largpërçuesin Kodra-Plazhi i Madh, nesër prej orës 10.00 deri në orën 13.00, zonat e Plazhit të Madh, Gjeranave, Shtojit të epërm , të poshtëm, Reçit dhe Bunës , do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike.

Po ashtu për shkak të punimeve në largpërçuesin Plazhi i Madh 1- Plazhi i Madh 2, prej orës 13.00 deri në orën 16.00 , ndëprerja do të vazhdojë në zonat e Shtojit të poshtëm dhe të epërm, Reçit dhe Bunës

  • 1

    Radio