Aktuale Më shumë

Të gjithë ata që kanë kredi mund të presin rritje të anuiteteve

Prej tvteuta10:10, 8 Shkurt 2022

Të gjithë ata që kanë kredi me norma të ndryshueshme të interesit në periudhën e ardhshme, nga gjashtë muaj e tutje, mund të presin rritje të anuiteteve në krahasim me ato aktualet, tha sekretari i përgjithshëm i Asociacionit të bankave, Bratisllav Pejakoviq.

Ai paralajmëroi ulje të interesit për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, ndërsa pritet ulje e kamatës për qytetarët kur të rritet standardi i përgjithshëm dhe të zvogëlohet ndikimi i pandemisë.

  • 1

    Radio