Aktuale Më shumë

Të gjitha llojet e karburanteve do të lirohen

Prej tvteuta12:14, 6 Nëntor 2023

Të gjitha llojet e karburanteve do të lirohen nga një cent deri në tre cent nga mesnata, njoftoi Ministria e Energjisë dhe Minierave.

Eurosuper 95 dhe 98 do të ulen për një cent dhe në 15 ditët e ardhshme do të kushtojnë përkatësisht 1.53 euro dhe 1.57 euro.

Çmimi i Eurodieselit do të jetë tre cent më i ulët dhe do të jetë 1.55 euro.

Edhe nafta për ngrohje do të bëhet më e lirë me tre cent në 1.51 euro.

Ndryshimet e fundit të çmimeve ishin më 24 tetor, kur të gjitha llojet e karburanteve u liruan nga tre deri në katër cent.

Sipas përcaktimeve të Rregullores për mënyrën e përcaktimit të çmimeve maksimale me pakicë të derivateve të naftës, llogaritja e radhës duhet të bëhet më 20 nëntor, ndërsa vlerat e mundshme të ndryshuara të derivateve të naftës do të jenë të vlefshme nga 21 nëntor

  • 1

    Radio