Aktuale Më shumë

Të gjitha llojet e karburanteve do të jenë më të lira

Prej tvteuta14:09, 9 Tetor 2023

Të gjitha llojet e karburanteve nga mesnata do të lirohen nga tre deri në 11 cent, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale.

Eurosuper 95 dhe 98 do të jenë më të lira me 11 cent secili dhe në 15 ditët e ardhshme do të kushtojnë përkatësisht 1.58 euro dhe 1.62 euro.

Çmimi i Eurodieselit do të jetë katër cent më i ulët dhe do të arrijë në 1.61 euro.

Nafta për ngrohje do të bëhet më e lirë me tre cent në 1.58 euro.

Ndryshimet e fundit të çmimeve ishin më 26 shtator, kur të gjitha llojet e karburanteve u rritën nga tre deri në shtatë cent.

Sipas përcaktimeve të Rregullores për mënyrën e përcaktimit të çmimeve maksimale me pakicë të derivateve të naftës, llogaritja e radhës duhet të bëhet më 25 tetor, ndërsa vlerat e mundshme të ndryshuara të derivateve të naftës do të jenë të vlefshme nga 26 tetori.

  • 1

    Radio