Politikë Më shumë

Të drejtat themelore të njeriut

Prej tvteuta12:42, 13 Mars 2015

Të drejtat themelore të njeriut janë gurthemeli i çdo shoqërie dhe çështje tejet e rëndësishme në kontekstin e asocimit në UE , është vlerësuar në takimin e ministrit  për të drejtat e njeriut dhe të pakicave Suad Numanoviq me ambasadorin e Suedisë në Beograd Kristen Aspa. Numanoviq, e ka falënderuar Suedinë e cila , gjatë konflikteve luftarake në territorin e ish Jugosllavisë , përveç Gjermanisë është shteti i cili ka pranuar dhe strehuar numrin më të madh të refugjatëve nga ky territor.

 

  • 1

    Radio