Politikë Më shumë

Takim në mes subjekteve shqiptare dhe ministrit Cakaj

Prej tvteuta08:51, 10 Mars 2019


Ministri për Europën dhe punët e jashtme të Shqipërisë,  Gent Cakaj gjatë vizitës së tijë në Mal të Zi zhvilloi një takim me përfaqësuesit e partive politike shqiptare në Mal të Zi. Në këtë takim përfaqësuesit politik prezantuan të gjitha problemet me të cilat ballafaqohen shqiptarët në Malin e Zi ku ministri Cakaj garantoj angazhim maksimal në shqyrtimin dhe realizimin e kërkesave dhe mbështetje të plotë.

  • 1

    Radio