Politikë Më shumë

Tahiri: Dreshaj dha dorëheqje për arsye materiale

Prej tvteuta14:48, 24 Dhjetor 2015

Ish kryetari i Këshillit Kombëtar të shqiptarëve Tahiri Tahiri, në një publikim të vetin në rrjetin social facebook, ka deklaruar se nënkryetari i këtij këshilli Pal Dreshaj nuk ka dhënë dorëheqje për shkak të principeve por vetëm për arsye material, dhe ka shprehur pakënaqësi për mënyrën e zgjedhjes së Këshillit Programor.

Tahiri nuk dha detaje të mëtejshme në lidhje me këtë, por ky rast tregon një tendencë të vazhdueshme të zyrtarëve shqiptar që të kamuflojnë arsyet banale të veprimeve të veta me gjoja luftën për drejtësi dhe rrespektim të principeve.

  • 1

    Radio