Sporti Më shumë

TAEKWONDO TEAM ULQINI ME FITORE TE REJA

Prej tvteuta14:04, 11 Mars 2019

Një tjetër trofe???? për klubin e Taekwondo-së Ulqini. Të shtunën me datë 09.03.2019 në Visoko të Bosnës u mbajtë turneu ndërkombëtarë Bosna Open 2019 në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë 430 garues 35 kluba nga vendet e rajonit. Ekipi nga Ulqini në mesin e 35 klubeve u rëndit i pari në kategorinë e Formave duke fituar kupën e vendit të parë. Ekipi i Ulqinit u paraqit me 20 garues. Suksesi për ekipin e Taekwondo-së Ulqini ishte: gjithësejt 24 medalje, 11 të arta, 5 të argjendit dhe 8 bronzi. Në rënditjen e përgjithshmë Taekwondo Ulqini u rëndit i pari nč diciplinčn e Formave.

Diciplina e Formave:
???? Sumeja Bisha, Medina Kanaqeviq, Fiona Kraja, Amrudin Hoxha, Vesa Dervishi, Hana Tivari, Arta Ismailaga, Enes Dushku. 
???? Bledar Kasmi, Dion Mustafa.
???? Enis Kurti, Sara Dervishi, Amell Nuti, Harun Dervishi.

Diciplina e Ndeshjeve:
???? Sara Kraja, Mervana Mucaj, Enis Kurti.
???? Harun Dervishi, Enes Dushku, Amella Nuti, 
???? Abdullah Dervishi, Bledar Kasmi, Arta Ismailaga, Merisa Malokraja.

Falenderojmë shumë prindërit e nxënësve për përkrahjen e tyre, si dhe sponsorët të cilët na i hoqën shpenzimet e rrugave, Mastering, dhe Llolla Dent.

Taekwon Do Club Ulqini – Ulcinj
Fikret Dushku, prof.

  • 1

    Radio