Sociale Më shumë

SUSPENDOHEN NGA QENDRAT SOCIALE

Prej tvteuta10:23, 4 Shtator 2015

Me revizionin e lëndës në qendrat për punë sociale në Rozhajë, Bjello Pole, Beranë e Plavë është vërtetuar se të punësuarit kanë keqpërdorur pozitën e tyre zyrtare ndërsa 12 prej tyre janë suspenduar. Keqpërdorimin e pozitës zyrtare e kanë vërtetuar edhe kontrollet interne të ministrisë për punë dhe kujdesin social. Ministrja Zorica Kovaçeviq ka thënë për gazetën “Dnevne Novine” tha se për këtë arsye në këto komuna në veri janë suspenduar një numër i madh i të drejtave të qytetarëve të cilët në mënyrë të paligjshme kanë marr një formë të ndihmës sociale.

  • 1

    Radio