Sporti Më shumë

Sumeja Bisha fiton medaljen e bronztë në lojrat në Itali

Prej tvteuta10:15, 30 Shtator 2019

Prej 27 deri më 29.09.2019 në qytetin e Ankonës në Itali u zhvilluan lojërat e të rinjëve, të cilat organizohen njëherë në 3 vjetë. Në këto lojëra u paraqitën 16 vende, mbi 1000 garues, ku janë të përfshira 11 diciplina sportive olimpike, ndër to edhe sporti i taekwondo-së. Mali i Zi në sportin e taekwondo-së u paraqitë me tre garues, dy  nga Budva dhe një garuese nga klubi i taekwondo-së Ulqini. Sportistja Sumeja Bisha, në këto lojra arriti të fitojë medaljen bronzit për përfaqësuesen e Malit të Zi.

  • 1

    Radio