Sociale Më shumë

Sulm me bombë ndaj ambasadës amerikane në Podgoricë

Prej tvteuta09:52, 22 Shkurt 2018

Gjysëm ore pas mesnate drejt ambasadës amerikane në Podgoricë një person i panjohur ka hedhur mjet shpërthyes, ku si pasojë ka humbur edhe jetën. Sipas mediave , bëhet fjalë për një person të gjinisë mashkullore identiteti i të cilit akoma nuk është i njohur. Nga ambasada amerikane kanë njoftuar se nuk ka pasur dëme ndaj objekteve në kuadër të saj  dhe se nuk kanë dijeni për motivet e mundshme të autorit. Zyrtarët e sigurisë kanë bërë kontrollin e terrenit përreth ambasadës por nuk kanë gjetur mjete të tjera shpërthyese. Shërbimi për dhënien e vizave gjatë ditës së sotme është anulluar.

  • 1

    Radio