Sociale Më shumë

Suliq : Financat ndikuan në mos realizimin e disa aktivitetetve të parashikuara

Prej tvteuta20:04, 8 Janar 2019

Sekretarja për Administratë dhe Veprimtari Shoqërore Pranvera Suliq, është e kënaqur me rezultatet e arritura gjatë vitit 2018,edhe pse ajo shprehet që ana financiare që mbizotron në Komunën e Ulqinit ka bllokuar disa nga aktivitetet  parapara për realizim . Gjatë vitit 2018 janë aprovuar disa plane aksioni, siç është ai për zvoglimin e kërkesave për drogë,dhe çështja e mbrojtjes sociale të fëmijëve. Suliq shprehet e pa kënaqur në aspektin e realizimit të pagesës së bursave studentëve më të dalluar, si dhe mos hapjen e konkursit për OJQ-në vitin 2018. Komuna e Ulqinit shton ajo veçohet nga Komunat tjera në sjelljen e vendimeve të cilët çdo herë sillen me vonesë.

  • 1

    Radio