Aktuale Më shumë

Suksesi i radhës i kardiologëve në Qendrën klinike në Podgoricë

Prej tvteuta21:19, 28 Shkurt 2023

Në qendrën klinike të Malit të Zi, për herë të parë është kryer procedura për vendosjen e pejsmejkerit më të vogël në botë.

Kjo metodë paraqet një epokë të re në trajtimin e pacientëve me çrregullime në funksionimin e rrahjeve të zemrës. Doktor Mihaillo Vukmiroviq, i cili ishte në krye të ekipit që kryen këtë ndërhyrje, thotë se është një procedurë shumë komplekse, dhe se pajisja është instaluar direkt në zemër.

  • 1

    Radio