Aktuale Më shumë

Subashiq: Prioritet është ndërtimi i Shtëpisë së të moshuarve në Tivar

Prej tvteuta14:27, 6 Tetor 2022

“Do të përpiqem të aktivizoj dispenserë të harruar në zonat rurale të komunës së Tivarit dhe të hap barnatore në ambulancat në Sutomore, Virpazar, Peçurice dhe Ostros”.

Si mjeke, do të avokoj për një popullatë të shëndetshme, sepse është burimi më i rëndësishëm i shoqërisë dhe kontribuon në përparimin e saj të përgjithshëm social dhe ekonomik, tha Bozhika Subashiq, kandidate për këshilltare në listën zgjedhore “Fundamentalisht për avokatinë” në zgjedhjet e 23 tetorit.

“Prioriteti ynë do të jetë ndërtimi i një shtëpie për të moshuarit në Tivar, një shtëpi e tillë që do të përmbajë të gjithë elementët e komunitetit për të eliminuar çdo lloj tjetërsimi. Një shtëpi e tillë për të moshuarit do të na mundësojë të mos harrojmë se cilësia e jetës në moshën e tretë është shumë e rëndësishme për ruajtjen e shëndetit fizik dhe mendor të bashkëqytetarëve tanë të moshuar”, theksoi Subashiq në një deklaratë dërguar mediave nga Partia Popullore Socialiste (SNP).

  • 1

    Radio