AKTUELNO Više

Što god bilo na pregovorima večeras, dajem riječ – URA će voditi vlade na ovaj ili onaj način

Prej tvteuta22:15 14 Septembar 2022

Što god bilo večeras na pregovorima, dajem vam riječ da će URA voditi vlade Crne Gore na ovaj ili onaj način, kazao je lider GP URA i premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović na večerašnjoj konvenciji podgoričkog odbora GP URA.

Predsjednik podgoričkog odbora Građanskog pokreta URA i odbornik u Skupštini Glavnog grada, Luka Rakčević, nosilac je liste te partije na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, koja nosi naziv “Pravo na grad”.

Abazović je obraćanje započeo riječima “dobro veče gradonačelniče Glavnog grada Luka Rakčeviću”.

“Mi se u Podgorici ne borimo protiv Ivana Vukovića i DPS-a. Mi se u Podgorici borimo protiv organizovanog kriminala. Šef njihovog izbornog štaba je Ubović iz Bemax-a. Njega treba pobijedit na ove izbore”, rekao je on.

Kaže da je “lako davati donacije” koje, dodaje, poštuje i cijeni.

“Ali je još lakše uzimati na tone kubika šljunka iz naših rijeka, preko naših para i onda izigravati dobrotvore. E toga više biti neće”, poručio je Abazović.

“Dajte parlamentarne izbore da politički umre DPS cijeloj Crnoj Gori”

Smatra da je “Luka Rakčević čovjek na kome će ležati budućnost političke scene”.

“Funkcija koju će preuzeti 24. oktobra biće samo uvertira za stvari koje će da donese Crnoj Gori. Ne postoji u Crnoj Gori veći politički talenat”, rekao je Abazović govoreći o Rakčeviću.

Poručuje da “DPS politički umire 23. oktobra u Podgorici”.

“Dajte parlamentarne izbore da politički umre DPS u cijeloj Crnoj Gori. Da politički umre konačno Milo Đukanović i da na kraju odgovaraju za svoja nepočinstva. Dajte izbore u cijeloj Crnoj Gori”, kazao je premijer u tehničkom mandatu.

Što god bilo večeras na pregovorima, Abazović poručuje – “dajem vam riječ da će URA voditi Vlade Crne Gore na ovaj ili onaj način”.

“I dati ključni doprinos da se naša zemlja što prije nađe u EU”, ističe Abazović.

Prema njegovim riječima, i ako “misle da su poslije 100 dana prekinuli let Vlade koja je trebala da pravdu iznese do kraja”, Abazović poručuje ” pravdu neće zaustaviti”.

“Ruka pravde stići će ih uskoro… I onda neka se svi politički subjekti takmiče u dobrim idejama”, poručuje Abazović.

CDM

  • 1

    Radio