Sporti Më shumë

STK “Valdanosi” organizoi turneun në ping pong

Prej tvteuta16:30, 11 Maj 2019

STK “Valdanosi” organizoi turneun  në ping pong

Klubi i ping pongut “Valdanosi” së bashku me Lidhjen e ping pongut të Malit të Zi organizuanpër të tretin vit me rradhë turneun “Trofe Open Ulqini 2019” .  Këtë vit në trofe moren  pjesë rreth 150 garues të moshave të reja e deri në 70 vjeç , për të cilët në fondin fitues ishin  të ndara 400 euro. Turneu u mbajt në sallën e Shkollës Fillore “Marshali Tito”. Në hapje folën kryetari i klubit të ping pongut “Valdanosi“ Remzo Pulti, sekretari i Lidhjes së ping pongut të Malit të Zi Nenad Raiçeviq dhe nënkreytarja e Komunës së Ulqinit Hadixha Gjoni e cila edhe e shpalli të hapur turneun.

  • 1

    Radio