Aktuale Më shumë

Stankoviq: Të gjitha provat do të paraqiten në gjykatë

Prej tvteuta16:56, 14 Shkurt 2017

Prokuroria Speciale të gjitha provat që ka në dispozicion do ti para gjykatës kompetente, tha sot  Prokurori i Lartë i Shtetit Ivica Stankoviq, dhe i bëri thirrje opinionit publik për durim.

“Duke vlerësuar interesmin e madh të publikut për kërkesën e Prokurorisë Speciale në lidhje me heqjen e imunitetit të dy deputetëve, , më duhet të them se, në qoftë se kërkesa miratohet, justifikimin e  të gjitha procedurave të Prokurorisë  do ta vlerësojë gjykata kompetente “, tha Stankoviq.

Ai theksoi se prokuroria të gjitha hapat i ndërmerr  ekskluzivisht në përputhje me Kushtetutën dhe ligjin i cili është i barabartë për të gjithë.

  • 1

    Radio