AKTUELNO Više

SPORT VISION OD DANAS I U ULCINJU

Prej tvteuta16:26 2 Jun 2022

Na površini od skoro 100 kvadratnih metarana idealnoj lokaciji, u samom srcu Ulcinja, 2. juna, svoja vrata je otvorila još jedna, petnaesta po redu, Sport Vision radnja u Crnoj Gori.

Povodom otvaranja, spremili smo popuste na kompletan asortiman i poklone za najbrže kupce.

Svečanim presijecanjem vrpce, radnju su zvanično otvorili prof. dr Milivoje Radović i Fehmi Ficić, ugledni Ulcinjanin, uz čiju podršku imamo privilegiju da svoju ponudu predstavimo u centralnoj šoping lokaciji. Izvršni direktor kompanije Sport Vision, Petar Veličković je istakao zadovoljstvo prisustvom u gradu koji je biser crnogorske obale, uz nadu da će nova, premium radnja opravdati očekivanja i obogatiti turističku ponudu Ulcinja.

Smještena u ulici Hafiz Ali Ulqinaku, najnovije pojačanje u mreži Sport Vision šopova, svim građanima i posjetiocima Ulcinja od danas nudi pažljivo selektiranu ponudu najvećih globalnih sportskih brendova, na koje ste i navikli od Sport Visiona: Nike, adidas, Under Armour Reebok, New Balance, Skechers, Champion, ellesse, Lonsdale, kao i mnoge druge.

Prvi potrošači su imali priliku da se susretnu sa potpuno novim enterijerom, koji prati najnovije svjetske standarde i trendove izlaganja. Misija nam je da se u svakom trenutku osjećate ugodno i posebno, a tome doprinosi i naš stručni i ljubazni prodajni tim, koji je tu za sva pitanja, savjete i inspiraciju.

Osim inovativnog dizajna, Sport Vision se uvijek izdvaja ponudom poznatih svjetskih brendova, zbog čega sa ponosom možemo reći da imamo najbolje multibrend radnje u regionu. Kako bi kompletan shopping odradili na jednom mjestu, u ponudi će biti muška, ženska i dječja sportska odjeća, obuća i oprema. Novi brendovi, novi trendovi i performanse za sve koji vole sport, rekreaciju i zdrave životne navike, ali i za sve koji vole sportski lifestyle, od sada su dostupni u novoj Sport Vision radnji, u ulici  Hafiz Ali Ulqinaku, Ulcinj.

Sport Vision je sa vama u Ulcinju svakog dana osim nedjelje, od 9h do 22h. Čekamo vas!

Sport Vision tim

  • 1

    Radio