Aktuale Më shumë

Spektakli muzikor “Ulqin e Shkodër vëlla e motër” tejkalon pritshmëritë e organizatorëve (VIDEO)

Prej tvteuta14:32, 26 Shkurt 2023

Spektakli muzikor “Ulqin e Shkodër vëlla e motër” i cili u organizua ditë më parë në Shkodër ishte një ngjarje artistike që mblodhi artist nga te dy vendet. Një mbrëmje me muzikë të vjetër shkodrane dhe ulqinake për të pranishmit të cilit ishin në numër të madh i argëtoj të gjithë. Junuz Muharremi, Agron Isufi dhe Bardh Spahja në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re”  folën për këtë mbrëmje e cila ka kaluar pritshmërit e tyre.

  • 1

    Radio