Politikë Më shumë

Sot seanca e Kuvendit të Tuzit

Prej tvteuta09:59, 21 Shkurt 2018

Seanca e Kuvendit të komunës urbane të Tuzit është planifikuar të mbahet gjatë ditës ës sotme, kur pritet të bëhet edhe zgjedhje e kryetarit të kësaj komune. Pushtetin e ardhshën në Tuz do ta bëjnë Partia Demokratike e Socialistëve, Partia Boshnjake, Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Socialdemokratët. Nga PDS më herët kanë shprehur besimin se qeverisjes mund ti bashkangjitet edhe Alternativa Shqiptare, e cila ka pasur disa kushte të veçanta për pjesmarrjen në pushtet. Sipas mediave, kandidat për kryetar të komunës është kryetari i rinisë së Partisë Demokratike të Socialitëve të Tuzit, Marjan Junçaj.

  • 1

    Radio