Aktuale Më shumë

Sot nafta do të kushtojë 7 centë më lirë

Prej tvteuta11:12, 7 Nëntor 2015

Çmimi i derivateve në Mal të Zi prej nga sot do të jetë më i ulët 7 cent, pasi në fletën zyrtare është publikuar se nuk është kushtetuese vendimi i Qeverisë për mënyrën e formimit të çmimeve maksimale të shitjes me pakicë të derivateve të naftës , është deklaruar nga Ministria e financave.

Kështu nga sot çmimi i benzinës euro super 98 dhe 95 do të jetë 1.12 respektivisht 1.08 euro. Eurodizeli do të kushtojë 99 centë për litër.

  • 1

    Radio