Aktuale Më shumë

Sot mbledhja koordinuese e partive opozitare

Prej tvteuta09:51, 4 Shkurt 2016

Sot në mesditë mbahet mbledhja e partive opozitare me qëllim koordiimin e kërkesave të tyre për pjesmarrje në qeverinë e Malit të Zi.

Në takim nuk do të marrin pjesë Fronti Demokratik dhe Demokratët të cilët qysh më parë kanë refuzuar çdo pjesmarrje në qeverinë e udhëhequr nga Krivokapiq. Në këtë takim , të inicuar nga Miodrag Lekiq i DEMOS, do të marrin pjesë URA, Partia Socialdemokrate dhe lideri i PSP-së Srgjan Miliq.

  • 1

    Radio