Sociale Më shumë

Sot mbledhja e Kuvendit Komunal

Prej tvteuta09:42, 17 Mars 2016

Sot në ora 11.00 do të fillojë mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal. Kryetari Fuad Haxhibeti, tha për televizionin Teuta se në rend të ditës do të jenë tre pika, njëra për vendimet mbi objektet e përkohëshme, disa plane urbanistike në fushën e Ulqinit, si dhe verifikimi i dorëheqjes së kryetarit Fatmir Gjeka.

Përveç sot, pritet që Kuvendit të mblidhet edhe në fillim të javës tjetër, kur do të bëhet edhe formimi i ekzekutivit të ri.

  • 1

    Radio