Sociale Më shumë

Sot mbledhja e Kuvendit Komunal

Prej tvteuta10:09, 1 Mars 2017

Sot është planifikuar të mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal, ku në rend të ditës para këshilltarëve do të jenë rreth 30 pika, disa prej të cilave janë me rëndësi sociale dhe ekonomike për qytetarët.

Gjithashtu në rend dite do të jenë edhe propozimet për shpallje si qytetarë nderi të ish ambasadores Shtajnaker dhe presidentit të Shqipërisë Nishani, çka pritet të ngjallë edhe debate. Kryetari i Kuvendit Loro Nrekiq më herët për Televizionin Teuta ka njoftuar se kjo seancë është planifikuar të mbahet dy ditë, ku pritet që njëra të jetë javën e ardhshme.

  • 1

    Radio