Politikë Më shumë

Sot mbledhja e Këshillit për Përmirësimin e Pozitës së Personave me Invaliditet

Prej tvteuta07:25, 28 Maj 2019

Sot do te mbahet mbledhja e Këshillit për Përmirësimin e Pozitës së Personave me Invaliditet, trup punues i Kuvendit te Komune se Ulqinit, në të cilën do të shqyrtohen materialet e seancës së rradhës së Kuvendit, në veçanti pikat për Shërbimin e Parkimit dhe rendit komunal. 
Mbledhja do të mbahet në ora 12.00 në Sallën e Kurorëzimeve, njoftohet nga kabineti i kryetarit te Kuvendit komunal Dr. Ilir Capunit. 

  • 1

    Radio