Sporti Më shumë

Sot garat rrugore në atletik

Prej tvteuta10:47, 15 Janar 2015

Garat tradicionale ndërkombëtare rrugore në atletik do të zhvillohen sot në Ulqin, kështu  kanë paralajmëruar organizatorët  e këtij manifestimi, shoqëria sportive rekreative Belvi. Garat do mbahen në disa kategori siç janë ato cicibane, juniore dhe seniore në konkurencën e meshkujve dhe të femrave. Pritet të marrin pjesë garues nga Mali i Zi, Sërbia , Shqipëria, Bosna e Hercegovina, Kosova, Maqedonia dhe Kenia. Garat fillojnë në ora 15h para Komunës së Ulqinit.

  • 1

    Radio