Politikë Më shumë

SOT EMEROHET KRYETARI I KOMUNES SE TUZIT

Prej tvteuta10:10, 23 Mars 2019

Sot ne Tuz do te mbahet mbahet séanca e radhës e kuvendit Komunal në të cilën do të bëhet emërimi I kryetarit të komunës, post I cili sipas Forumit Shqiptarë, do ti takojë Nik Gjeloshaj, kjo u be e ditur gjate séances konstituive  ne te cilen u be verifikimi I mandateve dhe zgjedhja e kryetarit te kuvendit Fadil Kajoshaj. Ai ne nje inetrviste per tv teuta tha se malesine dhe pushtetin actual e presin sfida te shumta ne te gjitha aspektet, e posacerisht ne aspektin ekonomik, sepse si komune e re do te kene finansim te perkohshem vetem deri ne korrik, e pastaj duhet te kalojne ne vetefinansim. Kajoshaj thote qe keto sfida do ti kalojne me angazhimin e te gjitheve se bashku, duke inkuadruar edhe diasporen, sepse cdo konsolidim eshte I veshtire, theksoi ai per TV Teuta.

  • 1

    Radio