Sociale Më shumë

Sot Dite Zie ne Shqiperi, Ambasada ne Podgorice hap librin e ngushellimeve

Prej tvteuta09:30, 27 Nëntor 2019

Kumtese e Ambasades se Republikes se Shqiperise ne Mal te Zi:

Te nderuar bashkekombas!
Me Vendim te Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperise, data 27 nentor 2019 eshte shpallet Dite Zie ne Republiken e Shqiperise.
Libri i ngushellimeve per te gjithe jetet e humbura ne kete fatkeqesi natyrore do te hapet ne Ambasaden e Shqiperise ne Podgorice ne datat 27 dhe 28 nentor 2019 ne oraret 12.00 – 17.00 si dhe do te pranohen dhe mirepriten edhe ne adresen elektronike Condolences@mfa.gov.al
Ambasada e Shqiperise ju shpreh mirenjohje per mesazhet tuaja te ngrohta dhe solidaritetin e treguar per shtetin ame dhe te gjithe familjet e demtuara.

  • 1

    Radio